close
مجتمع فنی تهران
یک روز در هفته با آشپزی وگان
loading...

انجمن دوستداران طبیعت و حیوانات فارس

یک روز در هفته با آشپزی وگان

فروشگاه خیریه انجمن دوستداران طبیعت و حیوانات فارس

برای ورود به فروشگاه خیریه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

فروشگاه خیریه انجمن EALFA

پاستای وگان اسفناج و فندق

مواد لازم:

✅1 عدد لیموسنگی (حدود 3 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری پوست تراشیده)

✅1/2 فنجان #پنیر توفو یا بادام

✅نمک به میزان لازم

✅فلفل سیاه تازه سابیده به میزان لازم

✅1/4 قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده

✅250 گرم پاستا

✅5فنجان اسفناج شسته و درشت خرد شده

✅1/2 فنجان فندق بوداده و خرد شده

طرز تهیه:

پنیر رو با آبلیمو، پوست لیمو، نمک،  فلفل و جوزهندی مخلوط می کنیم. پاستا رو در آب نمک می جوشانیم و پس از آبکش کردن در ظرفی روی گاز با سس پنیر مخلوط می کنیم و اسفناج ها رو داخل پاستا می ریزیم و روی حرارت مخلوط می کنیم تا اسفناج ها بپزند. اگر خیلی خشک شد از آبی که پاستا در آن پخته به مخلوط اضافه می کنیم. فندق را اضافه و مخلوط کرده و بلافاصله سرو می کنیم.

@Vegancoocking

طرز تهیه سوپ اسفناج و پاستای برنجی وگان

 مواد لازم:

 ✅1 عدد پیاز کوچک خردشده

 ✅2 پر سیر خرد شده

 ✅250 گرم اسفناج

 ✅200 گرم گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده

 ✅250 گرم پاستای برنجی

 ✅1 لیتر #آب_سبزيجات 

 ✅1 لیتر آب

 ✅روغن زیتون به میزان لازم 

 ✅آویشن و ریحان خشک کمی

 طرز تهیه:

پیاز رو کمی در روغن تفت میدیم تا نرم شود، سیر رو اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه تفت میدیم. گوجه فرنگی، اسفناج، سبزیجات خشک، آب سبزیجات و آب رو اضافه میکنیم و وقتی به جوش اومد حرارت رو کم می کنیم. کمی که سبزیجات نرم شد پاستای برنجی رو اضافه می کنیم و حدود یک ربع می پزیم تا پاستا نرم شود.

@ashpazivegan

لوگو
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو

    موبایلتو شارژ کن