loading...
فروشگاه خیریه انجمن دوستداران طبیعت و حیوانات فارس

برای ورود به فروشگاه خیریه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

فروشگاه خیریه انجمن EALFA

 

کیک شکلاتی

مواد لازم:

🍫 لایه مخلوط شکلاتی
 ۳ تا ۴ عدد آووکادو رسیده
 ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
 ۲ قاشق غذاخوری شیر بادام
 ۱ قاشق چایخوری پودر وانیل
 ۵ قاشق غذاخوری شکر
 ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو

 ادامه دارد...

 

خورشت قارچ و نخودخورشت قارچ و نخود (گیاهی و وگان)

این یک غذای معمولی نیست. 

خورشت قارچ و نخود سرشار از مواد مغذی می باشد. تقریبا ۹ گرم پروتئین در نخود های پخته شده موجود است و در عین سادگی بدلیل وجود زنجبیل و گشنیز طعمی دلپذیر برای ناهار و یا شام شما خواهد بود

مواد لازم

۳ قاقشق چایخوری روغن زیتون
 ۱ عدد پیاز خرد شده
 ۲ حبه سیر خرد شده
 ۱ ۱/۲ قاشق چایخوری زنجبیل
 ۱ قاشق چایخوری پودر گشنیز
 ۱/۲ قاشق چایخوری نمک
 ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل
 ۵۰۰ گرم قارچ تکه شده
 ۸۰۰ گرم گوجه له شده
 ۴۰۰ گرم نخود خیس خرده

طرز تهیه خورشت قارچ و نخود گیاهی

مرحله اول

۲ قاشق از روغن را در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله متوسط داغ کرده و سپس پیاز را داخل آن بریزید تا زمانیکه پیاز ها قهوه ای نشده هم بزنید

مرحله دوم

زنجفیل، سیر، جعفری،،نمک و فلفل را هم اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه هم بزنید

مرحله سوم

۱ قاشق باقی مانده از روغن را هم ریخته و قارچ ها را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه هم بزنید

مرحله آخر

گوجه های له شده را همراه با نخود داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید که جوش بیاید. پس از به جوش آمدن شعله را کم کرده و و برای ۱۰ دقیقه خورشت را بپزید

مواد لازم:

✅1 عدد لیموسنگی (حدود 3 قاشق غذاخوری آبلیمو و مقداری پوست تراشیده)

✅1/2 فنجان #پنیر توفو یا بادام

✅نمک به میزان لازم

✅فلفل سیاه تازه سابیده به میزان لازم

✅1/4 قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده

✅250 گرم پاستا

✅5فنجان اسفناج شسته و درشت خرد شده

✅1/2 فنجان فندق بوداده و خرد شده

طرز تهیه:

پنیر رو با آبلیمو، پوست لیمو، نمک،  فلفل و جوزهندی مخلوط می کنیم. پاستا رو در آب نمک می جوشانیم و پس از آبکش کردن در ظرفی روی گاز با سس پنیر مخلوط می کنیم و اسفناج ها رو داخل پاستا می ریزیم و روی حرارت مخلوط می کنیم تا اسفناج ها بپزند. اگر خیلی خشک شد از آبی که پاستا در آن پخته به مخلوط اضافه می کنیم. فندق را اضافه و مخلوط کرده و بلافاصله سرو می کنیم.

@Vegancoocking

 مواد لازم:

 ✅1 عدد پیاز کوچک خردشده

 ✅2 پر سیر خرد شده

 ✅250 گرم اسفناج

 ✅200 گرم گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده

 ✅250 گرم پاستای برنجی

 ✅1 لیتر #آب_سبزيجات 

 ✅1 لیتر آب

 ✅روغن زیتون به میزان لازم 

 ✅آویشن و ریحان خشک کمی

 طرز تهیه:

پیاز رو کمی در روغن تفت میدیم تا نرم شود، سیر رو اضافه می کنیم و ۲-۳ دقیقه تفت میدیم. گوجه فرنگی، اسفناج، سبزیجات خشک، آب سبزیجات و آب رو اضافه میکنیم و وقتی به جوش اومد حرارت رو کم می کنیم. کمی که سبزیجات نرم شد پاستای برنجی رو اضافه می کنیم و حدود یک ربع می پزیم تا پاستا نرم شود.

@ashpazivegan

لوگو
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    آرشیو

    موبایلتو شارژ کن